FoTol Diensten

Fotografie

Foto's van Maastricht in opdracht of uit mijn archief, fotografie voor uw website of publicaties kan ik leveren. Maar ook de fotografische begeleiding van projecten kan FoTol voor u verzorgen.

Workshops

Mooie foto's maken met een camera of smartphone op de automatische stand (compositie). Hoe maak je met je mooie foto's een prachtig album zodat het meer is dan zo maar een plaatjesboek.

Afdrukken

Honderden foto's van Maastricht staan op mijn website en ik heb er nog meer in mijn archief. Vindt u het leuk om deze aan de muur te hebben? Dan verzorg ik de afdruk voor u: op papier, canvas, enz...

Fotografie

Wilt u een foto gemaakt hebben van uw favoriete plek(ken) in Maastricht voor uw website, kalender, wenskaart of zo maar voor aan de muur? In kleur, zwart-wit of sepia? Neem dan contact met mij op.

 

Op aanvraag verzorg ik de fotografie voor uw publicaties: uw clubblad, boek, advertorials of tijdschrift.  Zie de voorbeelden bij “Portfolio”.

 

Ook de “Fotografische begeleiding” van projecten kan ik voor u verzorgen: b.v. vastleggen van de bouwfases van uw bouwproject, het maken van een presentatiewand, het vastleggen  van de openbare ruimte voor overheden, enz. Zie: “Portfolio”

 

Workshops

Fotografie

U koopt een compactcamera, systeemcamera of spiegelreflex zonder de  basisbeginselen van fotografie te kennen. Of wilt hiermee op de automatische stand  fotograferen en toch mooie foto’s maken met een goede belichting en compositie. Hiervoor geef ik workshops, individueel of in kleine groepjes. Helemaal op maat naar uw wens: compositie en belichting, de basisfuncties van een DSLR, tips en trucs voor beter fotograferen met een smartphone …

Albums maken

U wilt uw mooie foto’s van de vakantie of een speciale gelegenheid in een foto-album vereeuwigen. Dat zou kunnen met de automatische vulfunctie van de albumsoftware, maar dan krijg je een album als zoveel anderen. Een zelf  vormgegeven album is veel mooier.  Wilt een creatief album met een zelf ontworpen kaft, met eigen pagina-indelingen, met achtergronden, kaders, sjablonen, teksten, routekaarten, enz.  Daarin kan ik u begeleiden. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Afdrukken van FoTol foto's

Uw foto van Maastricht afdrukken? Dat kan natuurlijk op de traditionele wijze. Maar ook op canvas (met of zonder lijst), op of achter plexiglas, op dibond , geborsteld aluminium, hout, pvc, forex. Ik zorg voor professionele afdrukken op maat. Natuurlijk kan ik ook de afdruk van uw eigen digitale foto verzorgen op een van deze bijzondere materialen.

Jan van Tol

Email
contact@fotol.nl